Uporządkowane dokumenty

Nasza oferta przeznaczona jest do uporządkowania wszelakich dokumentów, materiałów szkolnych czy też wielu rozmaitych druków niezbędnych przez długi okres czasu. Proponowane segregatory biurowe odznaczają się wysoką jakością wykonania. Różnorodność wyboru pozwala na dobranie konkretnych modeli pod rozmiary arkuszy papieru, jak również względem umiejscowienia na meblach biurowych czy też regałach w prywatnej przestrzeni.

Kompletne akcesorium

Nasz asortyment obfituje w najróżniejsze wersje segregatorów biurowych, które odznaczają się charakterystycznymi cechami:
– materiałem tekturowym, który został pokryty folią polipropylenową imitującą strukturę płótna,
– wzmocnieniami na dolnych krawędziach,
– otworem na palec wyposażonym w dodatkowe okucie,
– zabezpieczonym identyfikatorem na grzbiecie.
Przy wyselekcjonowaniu danych opcji można kierować się także wielkością, gramaturą i grubością kartonu, szerokością grzbietu. W ten sposób dobiorą Państwo takie typy, które rewelacyjnie zaspokoją wymagania jakościowe i praktyczne.

Rozmaita kolorystyka

Segregator biurowy można wybrać także pod względem kolorystycznym. Do wyboru są przeróżne warianty, które znakomicie wpasują się w każdorazowy design, jaki panuje w biurze czy też w gabinecie w domu. Nie zabraknie tutaj modnej bieli i szarości, a także soczystych odcieni, które mogą stać się znakomitą ozdobą na otwartych półkach. Zapraszamy zatem do zapoznania się z każdą sztuką, posiadającą dokładny opis, szczegółowo podane rozmiary oraz zdjęcia, które jeszcze bliżej zapoznają Państwa z naszymi produktami.